lite av de och lite av de

Tiden flyger fram när man har en "vild" ett åring. För så vild e hon inte för tt vara 1, tycker ja. Men hon e överallt och ingenstans och fort går de.

Igår va vi i skogen oh plockade 6 liter lingon. Gubben plockade mest då ronja tyckte de va trist efter 1 liter. Så skruttis och ja gick runt och kollade på allt. grodor gräshoppor osv. Sen fikade vi och käkade pasta sallad.

i onsdags var det öf trevligt som vanligt roja lekte och ja fick prata lite med mammor. Kul att se ronja med andra barn de syns att hon har syskon, hon godtar att de andra tar saker från henne osv men ja hon kan hon med så helt oskyldig e hon ej. Men hon v så söt mot en bebis, skulle ge henne saker och klappa hela tiden. Min skruttalutt e så söt.

Imorgon blir det meandi hos titti. Trode ronja skulle bli sjuk för hon va lite hängig men de värkar vara borta va nog för den nya tanden. Killarna ska med pappa och farmor och farfar till deras koloni och sen sak de koka sylt på bären vi plockade.


Sen på söndag blir det 1 års kalas för ronja, shit pomes hon blir 1 på måndag de har gått så fort. Men det e skit kul att ha en 1 åring. Vi tar små promisar hon och ja och hon tar 1 fram och 5 bak typ hehe. Att gå på ica och handal tar kasnke 15 om de e lite sker vi sak ha men med ronja tar de väll 1h men de e skit kul.

Nu e det sagan om ringen på tv. De tittade ja på dagarna innan ronja kom. Alltså en film per dag typ hehe lite roligt att den gick just idag dåra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh jag hoppas att kortet kommer fram men d é önsketänkande. Säg grattis till lillstrumpan imorn o ge en stor kram från moster.

Kan knappt tro att d é ett år sen! Puss bästis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback