babysim

Idag var det babysim del 2. Jätte roligt att vra där som vanligt Ronja e så duktig. Idag dök hon utan att vi hällde vatten först. Alltså utan vatten som förberedelse. Roligt att se henne utveklas hela tiden.
Gruppen vi gick med splitrades när den tog slut så nu går vi med nya. En dock från förra gruppen så nu e Ronja minst och de syns för de andra e typ 8-9 månader och kryper och har sig. Ronja va dock mycket impad i omklädningsrummet. Hoppas hon hajar grejen med lite lärare för hon e så frustrerad att inte kunna krypa. Hasa/dra sig fram på rumpan går seg för segt för henne.

Efter babysimet tog jag och Ronja en tripp till polisen. De ligger nära varnadra så passade på att beställa pass till mig. Så nu e det på rikgit bästis vi kommer och hälsar på. LÄSKIGT. Nästa vecka ska jag fixa Ronjas för offer va tvungen att skriva på en sak. Men ändå i April borde det bli, kanske vi åker.


Leo tappade sin andra tand idag. Igår märkte vi att den va jätte lös men han ville inte dra den så när han kom hem från dagis va den ute. Dom hade haft lopp idag de som ville fick springa och de som ville fick åka skidor. De va tydligen jätte kul.


Ja de va väll det dax att plugga det sista. Ska till mamma imorgon så måste bli klar och skicka in allt idag.




och så kommer de bara mer snö. Killarna alla 3 har dock haft skit kul i snön idag på baksidan. Gjort värsta snö kojan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback