tröt tröt och mer tröt

Gud vad jag e tröt. Borde plugga men började men ögonen och hjärnn sa NEJJJJ!
Idag va det babysim som vanligt på onsdagararna. Det var sista gången för setg 1 nästa vecka börjar vi setg 2 spännande. Idag kunde man fotografera om man ville. Visst kostade 200 men fick 2 fina bilder under vatten och masa över. Ja va den ända i vår grupp som ville så vi fick lite extra. Fick se bilderna eller några så fina. Hon frågade om de va okej om de använde de till hemsidan ja sa att de kunde dom. Spännande och se om de gör det.

Det märks att Ronja lär sig mer och mer för varje gång. Nu vet hon att ska man jaga en leksak i vattnet måste man "simma" för att ta den. Hon e sjukt söt när hon guppar fram. Idag skulle de balansera i våran händer. Ronja och aj fixade det gatant hon hajade att de va att stelna till så fixade vi det. Det e fantasktitk hur barn kan lära sig så fort. Hon har lärt sig att när vi gö ett grep måste hon ra sig upp annars hamnar hon uder vattnet hon e så dukitg. Kursen går ju ut på att de sak lära sig att klara sig om de trilalr i. söka sig till kanten och om de hamnar i vattnet sak de simma upp mot ytan och flyta. det e målet får se hur långt vi kommer.


Efter babysimet va de att hämta killarna och sen dra till outlet och pappas jobb. Shopapde lite lampa till leos rum osv och så käkade vi. Jag blev nerröstad ville ät på ikea med killarn oh guben ville gyllene gåsen så de fick de bli.
Leo e helt inne i pokemon nu. Tur man sa till Calle köpa hem massa kort från japan hehe biligt och bra. De dumma e att jag inte kan japanska så ja vet ju inte va de heter och han undrar ju . Men men.



Nej nu ska ja kypa ner brevid min dotter som sussar så sött. Imorgon blir de rå plugg skriva en uppsats och bok analys roligt värre..




Funderar på att...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback