äntligen måndag?

Så va det måndag igen och vardagen rular på. Har precis lämnat killrna på dagis, Ronja sover i vagnen och ja ska kolla upp hur bussanrna går. Ska på babysim idag ta igen tid. Får se hur de går första gången sen hon blivit frisk hoppas hon inte glömt för mycket. Men de tror ja inte.

I helgen har vi målat och fixat så nu har killarna snygga rum.
I Leos rum har vi målat bort de rosa och blå väggarna mot wasabi grönt, sen målade ja dit myror skalbaggar fjärliar och trollsländor på ena vägen. Blev skit snygt (blird kommer sen för mamma har min sladd till kameran) och i Lokes rum är det hans ny gammla färg men ja köpte monster som typ walles men de va som klistermärken. Så nu e hans rum ett monster rum på vägarna och på sängen. Ska köpa tyg i samma monster anda för de hade de på panduro så ha sak få gardier som matchar och troligen kuddar oxå får se va ja orkar.

När vi åkte till panduro ja Loke och Ronja för att köpra grjejerna vi behövde åkte eller mötte vi Tine och Agnes. Va skit länge sen om man inte räknar när vi åkte samma buss ibland. Men annars va det typ sen ja loke va 1 och Agnes lite mindre. Men det va skit kul. Agnes e så söt, en tre årg tjej ja ni kasnke hajar de e ju bara för söta. sen liknar hon sin mamma som e skit söt så de kunde inte gå fel där.



Nej nu vakande Ronja bäst att ta henne sen bär det av till babysim.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback