Ena sekunden där, andra borta

Sitter här och fixar lite med papper medans dottra min leker på golvet. Hon börjar haja nu hur man för flyttar sig. Det e skit kul Men man inser snabbt att vi har stora barn inte små så måste fixa en del för snart är Ronja "långfinger" överallt och de kan vara farligt. Hon har sig väll nu ca 1 meter på rumpan fram och bak och runt . Men de dröjer nog inte länge förens hon tar sig länge.
Märkte att vi har mycket lego överallt eller Ronja har märkt det. Så måste komma på ett bra system för allt lego så killarna kan få leka men inte på Ronjas risk.

I helgen va vi på naturhistoriska igen hehehe. vårat andra hem typ kan alla utställningar utan och innan nu. Men ja killarna älsakr det så. Plus denna gång va inte som alla andra för denna gång va Bästis och Mark med. Så kul så kul. Killarna diggar mark massa och Loke har ja vet inte va han gjkort men han är inte rädd för bästis mer. Gick till henne och satt i hennes knä men det e kul att han inte är rädd för sin gudmor mer.  Ronja tyckte bästis va skit kul haha, men de va en skit kul dag synd att hon ska behöva flytta till england för att vi ska ses ofta. blir så dyrt hehe.

I går va Leo hos en kompis på kalas hade varit kul. Nu börjar det igen med alla kalas. hura hura *host host* nej med det e kul lite. 

Nej nu ska ja fixa med papper och leka med Ronja  


over and out 

Kommentarer
Postat av: Nadja

Juste bea..



Lörda den 4:e april vill du och barnen komma över hit till jakan då och umgås..?



Vi ska alla träffas hemma hos vivi. Några föräldrar å barn och käka å sånt. :-)



Snäääälla kom.?

Postat av: Bästis

Saknar dig redan bästis. Hade jätteroligt i lördags, men snart ses vi igen!! :D WOHO!

Sitter nu på Arlanda och ska nu gå igenom gaten. Kraaam älskar dig!

2009-03-24 @ 17:45:17
URL: http://yazzelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback