En vecka bara så där

så har de gått en vecka mer eller mindre. Nu e det lördag och inte sak ja vara ledig för det. Visseligen bara jobba lite kväll emn helgen känns ändå förstörd. Men men pengar e pengar.

Veckan har rullat på har köpt julklappar till barnen inte klara dock men nästan.
Till killarna (och pappa) blir det wii. Med lite spel och tillbehöv. Återigen e det rba med en gubbe som jobbar på jula då mycket spel och tillbehör går att köpa där.

Sen sak de får något mer oxå men de har vi itne bestämt än.

Ronja ska få kläder från
babykungen En rosa med sitt namn på samt en rosa med en kossa på tyckte de va så söta. Sen sak hon få lite barbapapa kläder oxå men just vilka har ja inte bestämt än, går och kolar i kista så ofta ja orkar hehehe. Blir troligen två tröjor  ett par byxor och en klänning. Med barbapapporna asså. Och kasnke något djur får se. 


Ronja ska för övrigt vra med i forskning igen. Hon va det förut när vi skulle åka in och de kollade henne. Nu ska vi svara på frågor via datorn men det e för samma forskning. Sen blir det troligen ett till besök på unviversitetet men ett experiment. Lite roligt att hon får vara med. Kan försöka länka till forskningen en anan dag om det är någon av mina otroligt många *asg* läsare som vill veta.


Nej nu ksa jag vara med mina barn och gubbe innan jobbet kallar


trevlig helg till er alla i cyber rymden

Just det här e bilder på killarnas nya friller


Leo, aningens kort men de blev fint.



Lokes nya frilla kammen e så där för så klart har han virvlar i HELA håret.

Hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback