hipp hipp hura för farmor anka idag

Grattis kära svärmor. Hipp Hipp Hurra.

Idag blir det firande av svärmor som fyller år. Ska bli kul, ska på någon barnvänlig resturang tydligen. Killarna ska få göra en present strax sak bara se klart make me a supermodel :-P.

I går trotsade vi de mörka molnen och drog ut i skogen (som vanligt). Där plockade vi 1,5 liter blåbär sen bestämde vi oss för att nej nu får killarna bada solen hade kommit och molnen va som bortblåsta. Så medans e bade gjorde dubben upp eld och rillade korvar. Va skit smarigt. Efter de badade killarna mer och då tog ja roja med mig för att kolla på de. Leo springer då mot oss och jag frågar- ronja va e leo? hon peckar precis på honom och säger där högt och tydligt och blir skit glad. Sen frågar jag va e loke ? då peckar hon mot loke och säger dä. De är inte så i närheten att hon kunde pecka fel. Sen frågar j va e pappa hon kollar runt men ser inte pappa. Så ser hon pappa och skrattar och säger däääää. Så sött min skrutt. Hon växer och blir så stor. Hon är en riktig liten klätter apa, hon klättrade upp på en liten bänk i går men kunde inte ta sig ner (stog precis previd men hon fick pröva själv). Hon är en liten bus unge precis som bröderna.
Något hon älsar just nu e att första leos och lokes lego byggen, de e som att hon vet att de blir arga och de e skit kul.

I morgon e det harry potter ska bli skit kul. Skulle vara extra kul om bästis va med men tar sista filmen med dig. då kommer ja till er och e bf hehhehee (bf = barn fri).


Nej nu e ronja ledsen och säger mamma mamma mamma så bäst att ta henne hej hopp gummi snopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback