nice dagar

Tiden går fort när mn har roligt. Tiden att blogga e inte stor inte orken till den häller men men va gör de när det är fint väder ute hehehe.

Imåndags överaskade vi killarna med en finlands kryssning. De ÄLSKAR finlandsbåtarna så de blev rikgit glada. Där njöt vi av god mat (hyfsat god heheh) och eka massa. De har ju tema med ice age 3 och så har de gjort om konferans rumen till lek så vi hade kul.

Ionsdags var det sista babysimet för sommaren, får se om e blir något mer efter sommaren. Men de va roligt som vanligt. Kommer bli tomt utan det. Innan babysimmet lekte vi lite i en park för vi hade lite tid och då ställde sig Ronja upp själv. Alltså från sittade till stående utan att ha något stöd- Stog väll 1 sekunde jag blev så stolt. Tog ett kort sekunden innan hon städe sig upp hehhe. Stor tjej nu.

Idag träffade vi familjen sommer och hade en toppen dag. Vi gick till bruket, barnet lekte på vägen ner vi pratade skit skönt. Där badade vi medans gubben gjorde god lunch på stormköket. Efter maten hitade vi massa smultron smarigt tyckte Leo och Jolin. Liam och Loke va minde impade hehehe. Ronja hajade inte drejen så hon tog en pinne hahahaha.

Sen gick vi hem och grillade. Då kom även Bellas kille så de va himla trevligt. Barnen lekte och hade skit kul med varandra, mest Loke och Liam men men Leo och Jolin och Ronja hade oxå kul.

Ronja ställde sig upp  igen själv oxå inför bella och viktor (bellas kille). Nu va det inta lika vingligt som förut och nu stog hon 2-3 sekunder min tjej e stor.


Nej nu ska jag fixa de sista inför provet imorgon kl 10. Känns som de komemr gå åt helvete men men bara ja har gjort de sak bli skönt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback