skola,bajs,kläder, trevligt

Idag va en lite stressig dag må ja säga. Vaknade lite för sent.gubben hemma så han tog barnen eller ja de stora. Så ja och Ronja sov til 9 fyfy vi skulle ju åka vid 9 va tanken. Men men vi åke lite försenad men ja va gör de om 100 år. Kom hem till familjen ida, trevligt som vanligt pratade, fikade ( the galen familj) fick mina kläder sen va de dax att åka hemåt skulle vara i skolan 16. under tiden vi va där bajade ronja 2 gånger huva unge att bajsa. Men men i jakan igen va de dax att gå till skolan va meningen att R skulle sova med de tyckte inte hon alls, så de blev mut tutte hehehe men de gick bra hon lekte lite med sina strumpor och mina papper sen va de slut. Kommer läsa 75% takt känns bra. Känner mig peppad still.

Efter mötet i skolan tog ja en burgare och kikade lite på hm hittade 2 plag ja kollat på men tyckt va för dyra. Nu va de på rean heheh så glad så glad. får försöka ta en bild kanske.


nu e det muthbusters sen sängen imorgon drar vi till mamma.



ps om bästis läser detta så ringer ja dig troligen imorgon bitti eller på söndag har fixat så ja ringer biligare till utomlandet då. ds

Kommentarer
Postat av: mallory

Ah då är det lite svårt kanske! Jo dom är döpta grabbarna men inte lilltjejen än!



Första dopet hade vi inga faddrar el nått kunde inte komma överens haha, men vi fixa så han fick samma faddrar som nr 2 gick alldeles utmärkt! Så det borde kanske gå o fixa för er del?



2009-01-09 @ 23:48:26
Postat av: alexandra

Va skönt att allt e klart med skolan nu:-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback