1 maj

Idag ska man ta och demonstrera dåra, nja. Förut när ja va ung och dum höll man väll på med sådant. Blev med dagagen till någon demostration och stog där, hajade nada då hajar nada nu skillnaden är väll att vet bättre att att stå där i onödan.

I går av det valborg fick med familjen och farmor och farfar ner till baset och fikade. Men sen började något gudstrams, de hade gjort om pop låtar till jesus låtar, Så vi gick hem. Men innan vi gick hoppade killarna hoppborg och fick varsin ballong av farmor. Leo tog en motorcykel och loke en pony med vinagr och horn. Men hans fick sönder den exploderade, man såg hur ledsen han var men han grät inte. Men då tog farfar med honom så han fick en ny, inte ska de explodera av sig själv, Då blev han så glad så.  trevlig dag fint väder och allt.

Ronja e typ 8 månader nu eller på söndag. Den 31 infaller ju sällan varje månad så hur ska man se på det? får väll räkna på söndag fast även idag ;-).  Hon e så stor nu iallafall, kryper jätte bra och mycket och fort går det hehe. Hon har sin sköna när de ska gå extra fort eller åtsidan. Svårt att förklara hur hon ser ut men söt e det. Hon säger pappa och hon gör sig förstådd massa. det e sjukt va hon e duktig. Vill hon inte skakar hon på huvet och när någon sak gå vinkar hon. Men hon vinkar mycket även fast ingen ska gå men om någon säger hej då börjar hon direkt att vinka.
Hon har även börjat klappa om någon sjunger. Tror det e för att vi gjorde det på babysången. Det e som när man sjunger kalle anka... så tror hon ju att hon ska hoppa från kanten så hon håller andan(babysim).  Ja förvirrar min dotter allt.

Ja hon e allt duktig men lilla tjej som e stor snart e hon 1 år oxå känns hämsk men oxå kul. Snart e hon inte liten längre det e synd men de ska bli kul at se henne växa up och bli en "människa" hon med.


Nej nu ska jag försöka komma på något at göra idag, gubben jobbar och ja e solo får se vad roligheter ja kommer på.



nu e det bara 15 dagar kvar till ja får träffa bästis *glad

Kommentarer
Postat av: Linda

Så duktig hon är lilltjejen!! =) Du får lägga upp lite mer bilder på dina sötnosar!! :D

2009-05-01 @ 21:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback