Ronja sa....

Idag satt ronja i sin hokuspokus stol i vardagrsrumet och lampan va tänd. Så kollar hon upp på lampan och pekar och säger ampa. Blev helt paff tänkte de va inte de hon sa men sen kunde hon inte sluta ampa amp ampa och pekade. Frågar man henne var e lampan tittar hon i taket och pekar ampa. Nu blev hon stor min mini.

Sen på dagen sa hon ampa dä. Men de sa hon bara 1 gång så de va nog mer en sådan där lyklig i hoppsättning. Men hon sa dä mycket innan hon somnade. Hon e sjukt mycket fortare på att prata än killarna men ja så har hon ju dom som dragplåster oxå.

I dag klipte ja lite på Leos navelsträng. Vi va i en lekpark en bit från oss, han och loke träffade två killar, bröder tror ja, de lekte jätte fint och så hör ja de prata om att de skulle leka i en dunge en liten bit bort (man ser den från lekparken) Så hör ja leo säga ja måste bara fråga min mamma först. Då kunde ja ju inte säga nej när han visste att man måste fråga. Så han fick följa med och leka med dom. Man kände hur de vred sig i magen när man va tvungen att slätta men han kom efter en stund när de skulle gå hem. Han va stålt som en tupp och ja med. Berönde han så mycket och då sken han ännu mer, Jag har världens finaste barn.

Medans Leo lekte med dom lekte ja med Ronja och Loke vi gungade. Loke va lite ledsen att han itne fick följa med men ja han e för liten enligt mig.

I morgon e älskling ledig undra va vi sak hitta på.....


nattis nattis


Kommentarer
Postat av: bastis

OMG! Ar Ronja sa stor och smart att hon hajjar vad en lampa ar??!! Oooh moster ar sa stolt! saknar dig bastis! Nu ar det fan inte langt kvar!!!!! :D Alskar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback