Rubrik

Helgen va helt toppen supper bra väder och ja va mer kan man önska sig?
I lördags va vi på snaksen fixade pasta sallad och drog. Vi va inte ensama om den iden precis fick köa i 10 min tror ja för att komma in, kön till grönan va inte en så lång som den till skansen. Men men vi som går mot strömen inte med fick till glasverket inte till djuren. Killarna va impade av hur han gjorde älglar och grejs av glas. Sen tog vi os ner till verkstan och trägrejset. Killarna hade skit kul i 3dje himlen typ massa gammla maskiner som snurrade och lätt. Sen kolalde vi på alla de gammla husen och killarna tyckte de va skit kul. Har man roliga barn som redan är intreserade av historia hahaha. Sen blev det lite food och sen vidare till djuren mindre kul. Där va ju alla människor så vi gav oss snart inge kul alls. Så vi gick längs djurgården och av nu vägen heter tills man kommer till pendeln. Skit najs vid vattnet kilalrna tyckte vi skulle köpa en stor bot och bo där hehe söta de är.


Sen åkte vi hem efter lite glass och mc. Skit skön dag.


Söndagen spenderades bara med att slappa och så hjälpte gubben leos dagisfrölen att flytta. ja loke och ronj va i en pakr och lekte.


Idag besökte leo sin blivande skola han va tydligen så duktig.Hälsade på sina fröknar och sa va han hete osv han va himla stolt. Sen va ja och R på öf. trevligt tyckte hon njä tyckte ja men ja e inget för vuxen dagis.

 Vi trotsade vädret och grillade trots regn elelr ja gubben grillade. Ja lekte me barnen och pratade med granne hehhe.

De va en snabb sumering over and ooouutt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback