090909

Idag var det öf, Ronja somnade efter att vi lämnat killarna så hon fick sova så tig ja en fika. Sen när hon vakande va det fullt ös eller ja nästan va lite skeptisk va så mycket barn där idag. Men hon hade kul. Sen va de dax för sång samling hon hade skit kul fick runt och dansade och gjorde rörelser så söt. Sen efter mer lek så fick vi till ica handlade soppa (mitt nya beronde) och gick hem. Men hon va så slut efter all lek så hon somnade på vägen hem. Nu Sover hon fortfarande så passar på att skriva, de blir ju inte så ofta annars.

Va till panduro här om dagen så nu kan vi pyssla mer igen hehe. Inne i en gips period igen, så nu har vi massa gipsfigurer hemma. Har även köpt ramar på ikea så nu ska vi göra lite nya hand och fot avtryck i gips. blir lär de ju inte bli för ja ja e då inte bra på att ladda in i datorn hahaha.


Loke har även fått besked om hans ärr 6900. De känns ju bra för de "bara" två små ärr men de syns så mycket tycker vi. Men vill han ha behandling för de i framtiden räcker ju inte pengarna för det. SÅ vi funderar på att överklaga men ja vet inte. Syrran kanske sak ringa en plastikkirurg hon känner och höra om de kan kolla och se va de tror om vad som kan hända med de. Vi får se.


Nej nu ska ja nog ringa lite samtal eller något


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback